PLATSCHEF
Vägsäk växer så att det knakar och nu vill vi stärka upp vår personalstyrka med en Platschef i vårt nya driftområde Gävle.

Tjänsten:

Vi söker en platschef till vårt nya driftområde i Gävle. Som platschef har du en central roll i vårat uppdrag, du planerar, driver och följer upp uppdraget med ansvar för personal, ekonomi, arbetsmiljö och kvalitet. Andra viktiga arbetsuppgifter är att medverka vid mindre kalkylarbeten samt ansvara för dess genomförande.  Du har mycket kontakter med kunder, medarbetare och leverantörer. För oss blir du en viktig nyckel till resultat och trivsel.

Bakgrund och kvalifikationer:

En byggteknisk utbildning, gärna på högskolenivå, samt några års erfarenhet från anläggningsbranschen är önskvärt. Tidigare erfarenhet från arbete med drift och underhåll är givetvis meriterande. Goda kunskaper i användningen av IT- baserade hjälpmedel är en förutsättning.  Körkort är ett krav.

Vi på Vägsäk lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom ledarskap, engagemang, drivande och kommunikativ kompetens. Som person är du marknads- och affärsinriktad och har lätt att knyta kontakter samt att utveckla relationer, både med kunder och dina medarbetare. Vi arbetar med ständiga förbättringar och vill att både verksamheten och människor ska utvecklas. Därför eftersträvar vi ett coachande och målstyrt ledarskap som utgår ifrån Väsäks gemensamma mål och värderingar.

Vägsäk AB bildades 2007 och är en av Sveriges ledande aktörer inom montering och reparationer av vägräcken. Vägsäk är även verksamma inom mark- och anläggningsentreprenader, rivningsentreprenader och yttre skötsel.

Vårt huvudkontor är placerat i Luleå och vi är verksamma över hela Sverige.

Ansökan:

Tjänsten är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi lägger stor vikt vid rätt inställning och personliga egenskaper. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar alla sökanden.

Du är välkommen att kontakta Björn Strömbäck om du har frågor om tjänsten. Urval sker löpande, kontakta oss redan idag!

Ansökan skickas till bjorn.stromback@vagsak.se