REGIONCHEF

Vägsäk växer så att det knakar och nu vill vi stärka upp vår personalstyrka med en regionchef i Gävleborg.

Tjänsten:

Som regionchef för Vägsäk i Gävleborg kommer du exempelvis att:

Leda och coacha chefer i regionen

Ha personalansvar för gruppchefer som leder ca 10-40 medarbetare

Ha resultat- och marknadsansvar för regionen

Rekrytera till nyckelpositioner i regionen

Utarbeta affärsplan och mål för driftområde Gävle med inte minst fokus på lönsam tillväxt

Driva samarbete med övriga delar av Vägsäk

Placeringsort är Gävle

Bakgrund och kvalifikationer:

Vi söker dig med erfarenhet från en ledande befattning inom samma eller närbesläktad verksamhet såsom teknisk konsult, entreprenör och/ eller beställare. Vi ser att du är van att leda genom andra, att du varit med om att bygga och driva verksamhet framåt samt att du har ett intresse för entreprenadbranschen och samhällsutveckling i stort. Meriterande är en stark marknadskännedom.

Vi på Vägsäk lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom ledarskap, engagemang, drivande och kommunikativ kompetens. Som person är du marknads- och affärsinriktad och har lätt att knyta kontakter samt att utveckla relationer, både med kunder och dina medarbetare. Vi arbetar med ständiga förbättringar och vill att både verksamheten och människor ska utvecklas. Därför eftersträvar vi ett coachande och målstyrt ledarskap som utgår ifrån Vägsäks gemensamma mål och värderingar.

Vägsäk AB bildades 2007 och är en av Sveriges ledande aktörer inom montering och reparationer av vägräcken. Vägsäk är även verksamma inom mark- och anläggningsentreprenader, rivningsentreprenader och yttre skötsel. Vårt huvudkontor är placerat i Luleå och vi är verksamma över hela Sverige.

Ansökan:

Tjänsten är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi lägger stor vikt vid rätt inställning och personliga egenskaper. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar alla sökanden.

Du är välkommen att kontakta Björn Strömbäck om du har frågor om tjänsten. Urval sker löpande, kontakta oss redan idag!

Ansökan skickas till bjorn.stromback@vagsak.se