ARBETSLEDARE

Vägsäk växer så att det knakar och nu vill vi stärka upp vår personalstyrka med två arbetsledare i vårt nya driftområde Gävle.

Tjänsten:
Dina viktigaste arbetsuppgifter blir att leda och fördela arbetsuppgifterna inom Vägsäks nya driftområde Gävle. Du kommer att ansvara för planering av drift- och underhållsarbete, planera och utföra arbeten i egen regi. Arbeta med dokumentation av driftstörningar. Vårt arbete är till stor del serviceinriktat och utförs med delar av verksamheten på obekväm arbetstid och du kommer att ha beredskapstjänst.
Övrigt exempel på vad tjänsten innebär.

  • Administration
  • Kontakt med maskinleverantörer
  • Vägsyn
  • Uppföljningar
  • Materialbeställningar
  • Intern kommunikation gällande projekt och driftstörningar
  • Tillståndsansökan
  • Övrigt förekommande arbetsuppgifter

Vi söker dig som har Bakgrund och kvalifikationer:
som har relevant byggteknisk utbildning och/eller stor erfarenhet som bedöms likvärdigt. Du ska ha erfarenhet av vägunderhåll eller likvärdigt. B-körkort är ett krav och grundläggande datorkunskaper krävs.

Vi på Vägsäk lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom engagemang, drivande och kommunikativ kompetens. Som person har du lätt att knyta kontakter samt att utveckla relationer, både med leverantörer och dina medarbetare. Vi arbetar med ständiga förbättringar och vill att både verksamheten och människor ska utvecklas.

Vägsäk AB bildades 2007 och är en av Sveriges ledande aktörer inom montering och reparationer av vägräcken. Vägsäk är även verksamma inom mark- och anläggningsentreprenader, rivningsentreprenader och yttre skötsel. Vårt huvudkontor är placerat i Luleå och vi är verksamma över hela Sverige.

Ansökan:
Tjänsten är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi lägger stor vikt vid rätt inställning och personliga egenskaper. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar alla sökanden.

Du är välkommen att kontakta Björn Strömbäck om du har frågor om tjänsten. Urval sker löpande, kontakta oss redan idag!

Ansökan skickas till bjorn.stromback@vagsak.se