PLATSCHEF

VägSäk AB är inne i en expansiv fas och vi ska nu stärka upp vår personalstyrka med en platschef för entreprenad i Gävle.

Tjänsten:
Vi söker en platschef med placeringsort Gävle. Som platschef har du en central roll i våra uppdrag, du planerar, driver och följer upp uppdragen med ansvar för personal, ekonomi, arbetsmiljö och kvalitét. Andra viktiga arbetsuppgifter är att medverka vid kalkylarbeten samt ansvara för dess genomförande. Du har mycket kontakter med kunder, medarbetare och leverantörer. För oss är du en viktig nyckel till resultat och trivsel. Då rollen är nyinsatt kommer du själv ansvara för att bygga din organisation där fokus på affären är en naturlig del i arbetet.

Bakgrund och kvalifikationer:
En bygg/anläggningsteknisk utbildning, gärna på högskolenivå, alternativt motsvarande erfarenhet från anläggningsbranschen är önskvärt. Erfarenhet av AMA samt upphandling är meriterande.
Goda kunskaper i användningen av IT- baserade hjälpmedel är en förutsättning. Körkort är ett krav.

Vi på Vägsäk lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom ledarskap, engagemang, drivande och kommunikativ kompetens. Som person är du marknads- och affärsinriktad och har lätt att knyta kontakter samt att utveckla relationer, både med kunder och dina medarbetare. Vi arbetar med ständiga förbättringar och vill att både verksamheten och människor ska utvecklas. Därför eftersträvar vi ett coachande och målstyrt ledarskap som utgår ifrån VägSäk AB:s gemensamma mål och värderingar.

Vägsäk AB bildades 2007 och är en av Sveriges ledande aktörer inom montering och reparationer av vägräcken. Vägsäk är även verksamma inom mark- och anläggningsentreprenader, rivningsentreprenader och yttre skötsel.
Vårt huvudkontor är placerat i Luleå men vi är sedan april- 22 också etablerade i Gävle. Vi är verksamma över hela Sverige.

Ansökan:
Tjänsten är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi lägger stor vikt vid rätt inställning och personliga egenskaper. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar alla sökanden.

Du är välkommen att kontakta Alexander Nyberg- regionchef tfn 070-468 10 78 om du har frågor om tjänsten. Urval sker löpande, kontakta oss redan idag!
Ansökan skickas till alexander.nyberg@vagsak.se