Projektingenjör Drift och underhåll av vägar

Vägsäk växer så att det knakar och nu vill vi stärka upp vår personalstyrka med en projektingenjör för Drift & Underhåll i Gävle.

Tjänsten:
Vi söker dig som har en teknisk examen inom bygg eller anläggning gärna från högskola, eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att planera, administration, systemhantering, uppföljning.
Du kommer arbeta med dokumentation utifrån kontraktshandlingar.
Du har mycket goda IT-kunskaper och körkort för personbil erfordras.
På sikt ingår beredskap i tjänsten.
Som person är du van och trivs med ett stort personligt ansvar och ordning och reda.

Bakgrund och kvalifikationer:

Tidigare erfarenhet från arbete med projektledning/projektingenjör för drift och underhåll är givetvis meriterande. Goda kunskaper i användningen av IT- baserade hjälpmedel är en förutsättning.  Körkort är ett krav.

Vi på Vägsäk lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom ledarskap, engagemang, drivande och kommunikativ kompetens. Som person är du marknads- och affärsinriktad och har lätt att knyta kontakter samt att utveckla relationer, både med kunder och dina medarbetare. Vi arbetar med ständiga förbättringar och vill att både verksamheten och människor ska utvecklas. Därför eftersträvar vi ett coachande och målstyrt ledarskap som utgår ifrån Väsäks gemensamma mål och värderingar.

Vägsäk AB bildades 2007 och är en av Sveriges ledande aktörer inom montering och reparationer av vägräcken. Vägsäk är även verksamma inom mark- och anläggningsentreprenader, rivningsentreprenader och yttre skötsel.

Vårt huvudkontor är placerat i Luleå och vi är verksamma över hela Sverige.

Ansökan:

Tjänsten är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi lägger stor vikt vid rätt inställning och personliga egenskaper. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar alla sökanden.

Du är välkommen att kontakta Eddie Nyblom om du har frågor om tjänsten. Urval sker löpande, kontakta oss redan idag!

Ansökan skickas till eddie.nyblom@vagsak.se